-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Den Bosch-Oss De thuiszorg waarbij u zich thuis voelt

Werken via PrivaZorg Den Bosch - Oss

Voor de cliënten die zorg, verpleging en begeleiding nodig hebben, zoekt PrivaZorg gemotiveerde deskundige zorgverleners. Wij zoeken zelfstandige zorgondernemers die van een uitdaging houden en van hun werk, maar die ook hun vrijheid lief hebben. Zelf in overleg met je cliënten en je collega’s je werktijden en je werkpatroon indelen betekent een grote mate van zelfstandigheid. Je bent zelfstandig ondernemer, maar veel van de administratieve rompslomp word je uit handen genomen door PrivaZorg.

PrivaZorg is een groeiende organisatie en is daarom voortdurend op zoek naar zelfstandige zorgverleners; van verzorgingshulpen tot gediplomeerde ziekenverzorgenden en gespecialiseerde verpleegkundigen.

PrivaZorg onderscheidt zich op verschillende manieren van de traditionele thuiszorg. Zo zijn de zorgverleners die de zorg bieden Zelfstandige Ondernemers (“ZON-netjes”) die samen met de cliënt de zorg persoonsgericht invullen. Dit houdt in dat de cliënten de regie over hun leven zoveel mogelijk behouden en zelf bepalen hoe het thuis toegaat. Het bieden van professionele hulp door vaste zorgverleners in de eigen vertrouwde omgeving is ons hoofddoel.

Privacy, zelfbeschikking en zelfredzaamheid zijn waarden die wij hoog aanschrijven. Aan die benaderingswijze zullen wij in de toekomst niet tornen. Cliënten en zorgverleners waarderen deze zorgformule. De cliënten vooral omdat ze niet telkens met wisselende zorgverleners te maken hebben en de zorgverleners omdat ze ‘eigen baas’ zijn en een goede band met hun klanten kunnen opbouwen. 

© puntjesopde-i.nl