-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Den Bosch-Oss De thuiszorg waarbij u zich thuis voelt

Zorgaanbod

Persoonlijke verzorging:
Als u persoonlijke verzorging nodig heeft, kan de zorgverlener u helpen bij de dagelijkse handelingen zoals bijvoorbeeld bij het opstaan, wassen/douchen, scheren, hulp bij de toiletgang, medicijnen klaarzetten en aanreiken of hulp bij het naar bed gaan.

Verpleging:
Een gediplomeerde verpleegkundige kan worden ingezet voor verpleegkundige taken, zoals intensieve wondzorg, toedienen van medicijnen via het infuus of injectie, stomazorg, katheteriseren en nog veel meer specifieke taken. Heeft u verpleging en persoonlijke verzorging nodig, dan zorgen wij ervoor dat er één hulpverlener komt die beide taken aaneengesloten aan elkaar kan verrichten, zodat u niet onnodig meerdere mensen over de vloer krijgt.

Begeleiding individueel:
Ondersteunende begeleiding is hulp in gezinssituaties waar meer nodig is dan alleen verzorging. Dit kan zijn: het weer leren op orde houden van uw huishouding, hulp bij de opvoeding van uw kinderen of het aanbrengen van structuur. Maar het kan ook zijn dat u hulp nodig heeft bij het leren omgaan met uw beperking.

Na een lichamelijke ziekte of psychische aandoening moet u weer leren uw leven zelf op te pakken. Dat kan niet altijd zonder hulp. Ondersteunende begeleiding wordt meestal ingezet als middel om mensen te helpen de structuur van hun leven weer op te pakken.

Palliatief Terminale Zorg:
Soms is extra zorg en begeleiding nodig. Bijvoorbeeld in de laatste levensfase. Deze vorm van thuiszorg, wordt uitgevoerd door professionele verzorgenden en verpleegkundigen die desgewenst samenwerken met vrijwilligers.

 

© puntjesopde-i.nl