-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Den Bosch-Oss De thuiszorg waarbij u zich thuis voelt

Uw zorgwens

De verpleging en verzorging vinden uiteraard niet alleen overdag plaats, want ook 's nachts kunt u gebruikmaken van onze zorg als u bijvoorbeeld niet alleen naar bed kunt gaan, hulp nodig heeft bij het naar het toilet gaan, een wond heeft die verzorgd moet worden of hulp nodig heeft bij het opstaan, ook als u vroeg van huis moet.

U kunt verpleging en verzorging ontvangen van één keer per week tot meerdere keren per dag. Alles afhankelijk van de indicatie en uw wensen. En mocht de indicatie niet toereikend zijn, dan kunt u altijd particuliere hulp bijkopen.

Korte uur zorg:
Wij leveren korte zorg momenten vanaf 15 minuten per moment, één of meerdere momenten per dag. Bijvoorbeeld bij de verzorging van het opstaan en het naar bed gaan, wondzorg, hulp bij de toilet gang en andere specifieke taken.

Nachtzorg:
U kunt bij ons terecht voor nachtzorg als u door uw ziekte en/of handicap ’s nachts niet alleen kunt zijn. De zorgcoördinator gaat samen met u na of deze zorg past binnen uw indicatie en zoekt vervolgens de juiste personen voor u die de nacht bij u doorbrengen.

Dagzorg:
Omgekeerd kan het ook voorkomen dat u of uw familielid overdag hulpbehoevend is en  in de nacht geen hulp nodig heeft, dan is het ook mogelijk om meerdere uren zorg voor overdag aan te vragen.

 

Lees meer...

© puntjesopde-i.nl